Су-шеф( USMA FUTURE (Oddiy Consult) ) (в архиве)

01 Октября

Партнерские Вакансии

Город:

Ташкент

Занятость:

Полная занятость

Компания "USMA FUTURE (Oddiy Consult)"

Ўзбек миллий ва европа таомлари.

Вазифалар:

  • Бош ошпазга кундалик вазифаларда ёрдам бериш;

  • Ошхона ходимларини назорат қилиш ва вазифаларни тақсимлаш;

  • Меню яратиш ва янгилаш жараёнида иштирок этиш;

  • Овқат сифати ва гигиенасини таъминлаш;

  • Санитария ва хавфсизлик қоидаларига риоя қилиш;

  • Зарур ҳолларда бош ошпаз вазифасини бажариш.

Талаблар:

  • Су Шеф сифатида камида 3-4 йиллик иш тажрибаси;

  • Тезкор ва ташкилотчи;

  • Жамоа билан ишлаш қобилияти;

  • Кулинария соҳасида маълумот (диплом ёки сертификат – афзаллик бўлади);

  • Тозалик ва тартибга юқори эътибор.

Иш шароитлари

  • Барқарор иш жойи;

  • Профессионал жамоа;

  • Ривожланиш имкониятлари;

  • Бепул овқат

  • Шаҳар марказидаги ресторан

Похожие вакансии

16 Октября

Шеф-Повар в "PRAGA HOTEL"

Ташкент

Компания "PRAGA HOTEL" Обязанности: организовывать процессы на кухне: акцент на завтраки; разрабатывать рецептуру \ технологические...

Отправить резюме подробнее

17 Октября

Су-шеф( Giotto (СП ООО «VANILLA FOOD») )

Ташкент

Компания "Giotto (СП ООО «VANILLA FOOD»)" Обязанности: Организация рабочего процесса кухни Контроль качества Работа с персоналом...

Отправить резюме подробнее

15 Октября

Шеф-повар( СП ООО HOTEL INVEST GROUP )

Ташкент

Компания "СП ООО HOTEL INVEST GROUP" Мы ищем высококвалифицированного и креативного шеф-повара с опытом работы в роскошных курортах или...

Отправить резюме подробнее

29 Сентября

Шеф-повар по бургерам

Ташкент

Компания "YATT FAZILOV LAZIZ BAXTIYOROVICH" Ищу шеф-поваров с опытом работы с бургерами Мы запускаем новый проект, в основе которого — бургеры...

Отправить резюме подробнее

10 Октября

Су-шеф

Ташкент

Компания "TASTY POINT «Gosht Group»" Обязанности: Приготовление блюд согласно технологическим картам; Соблюдение рецептуры и...

Отправить резюме подробнее

Вакансия размещена в отрасли

Домашний персонал: